Argitoidud

Pähklised selleri-õunapihvid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juurikad potti Autor: Pille Enden
Mahedad pähklised pihvid on maitsvad nii ehedalt serveerituna kui liha- või kalaroogade lisandina.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund ja 15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Koori seller, kartulid ja õun ning riivi kõik jämeda riiviga. Koori sibul ja haki hästi peeneks. Sega riivitud ained, sibul ja hakitud pähklid. Sega eraldi kausis lahtiklopitud munad, koor ja tärklis. Maitsesta tüümiani, soola ja musta pipraga ning sega ülejäänud ainetega. Vormi pihvid. Kuumuta pannil õli ja prae selles pihve mõlemalt poolt madalal kuumusel umbes 4 minutit, nii et need on krõbedad ja helepruunid.
Koori õunad, eemalda seemned ja lõika õunad väikesteks kuubikuteks. Koori seller ja lõika samuti väikesteks kuubikuteks. Sulata pannil või ning kuumuta selles õuna- ja sellerikuubikuid mõni minut. Lisa mesi ja palsamiäädikas ning hauta kaane all pehmeks (selleks kulub umbes 10 minutit). Lisa kapparid, sool ja pipar. Serveeri pihve linnuliha- või liharoogade lisandina või eraldi kerge suupistena.

Kogus 20 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa