Argitoidud

Mustjuurehautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juurikad potti Autor: Pille Enden
Hõrk ja õrn mustjuur on võrreldav spargliga. Sobib kala ja linnuliha lisandiks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori mustjuured külma voolava vee all ja hoia küpsetamiseni külmas vees, siis need ei tumene. Kuumuta 5 dl soolaga maitsestatud vett keemiseni. Tükelda mustjuured ja keeda vees peaaegu pehmeks. Proovi küpsust noaga. Nõruta keeduvesi. Koori ja haki sibul. Kuumuta või paksupõhjalises potis ja kuumuta selles hakitud sibulat, kuni see on pehme. Raputa peale jahu, sega ja kuumuta läbi. Lisa kogu aeg segades piim. Lisa toorjuust ja lase 5 minutit keskmisel kuumusel podiseda. Lisa mustjuuretükid ja maitseained ning kuumuta veel 2–3 minutit. Enne serveerimist raputa peale hakitud rohelist sibulat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa