Argitoidud

Maire õunašokolaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taluperenaiste hoidised Autor: Maire Vesingi
Minu laste lemmik, mis asendab edukalt poes müüdavaid pähklivõideid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lase puhastatud õunad hakkmasinast läbi. Lisa suhkur. Keeda 1,5–2 tundi. Lisa vanill, kakao ja või. Keeda veel 1 tund, põhjakõrbemise vältimiseks sega aeg-ajalt. Pane steriliseeritud purkidesse ja sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kess 04.sept 2011 15:58
Mõnus hapukas maitse paistab läbi. Meie oma küll aasta aega ei seisa :D Kakaod ja suhkrut panin küll veitsa rohkem kui ette nähtud. Ja puupliidi õnneliku omanikuna oli see ilma põhjakõrbemiseta mõnus sussutamine (niikaua kuni õhtusöök valmis sai :)
suuzi1968 28.aug 2011 11:56
Väga huvitav,tasub proovida.
Siiri Kirikal 26.aug 2011 16:04
poko: aasta seisab kindlasti :)
poko 26.aug 2011 11:48
kaua see õuna sokolaad ka säilib
hindaja 20.aug 2011 11:28
leevu ei oska lugeda. See pole õunamoos.
leevu 18.aug 2011 17:33
Mis mõtet on õunamoosi keeta 3 tundi!?!? Mõttetu aja ja energia raiskamine!
1