Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lihtne sibula-kodujuustupirukas

Argitoidud

Lihtne sibula-kodujuustupirukas

Maire Suitsu Sibulad ja laugud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlane ja hea argiõhtu pirukas.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Lehttainas
TÄIDIS
2 tk Sibul
2 spl Õli
2 spl Vesi
1 dl Rõõsk koor 10%-line
Petersellilehed (hakitud)
150 g Kodujuust
0.5 dl Jahu
Must pipar
Ürdisool
Vooderda madala, 27 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja seinad aegsasti tainaga ning pane vorm külma. Kuumuta hakitud sibulat õli ja vee segus 5 minutit madalala kuumusel ning lase jahtuda. Sõelu sibula peale jahu ja sega hästi läbi. Lisa koor, kodujuust, hakitud petersell, pipar ja ürdisool ning kalla segu ettevalmistatud vormi. Hoia 7–8 minutit 225-kraadise ahju alumisel siinil, et lehttainas kiiresti küpsema hakkaks ja rasvaine tainakihtide vahelt välja ei sulaks. Seejärel alanda kuumus 175°-le, tõsta rest ahju keskossa ja küpseta veel 30–35 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp