Argitoidud

Türgi oad sidruni ja ürdivõiga

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Salatid, pirukad, suupisted Autor: Anni Arro
Türgi oad on köögivili, mida võiksin lihtsalt lõputult süüa – nii head on need!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika ubadelt ära varrekohad, pista oad aurupotti (või keedupotti) ja auruta poolkrõmpsuks. Selleks kulub ca 5–8 minutit. Samal ajal pane kaussi või, lisa hakitud till, pune ja värskelt pigistatud sidrunimahl. Aseta taldrikule salatilehed, nende peale oad ja ürdivõi. Piserda natukese oliiviõliga ja maitsesta meresoolaga. Lisa ka natuke murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Silja 30.aug 2012 19:32
Imehea!
1