Argitoidud

Rohelised aedoad tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Süües terveks ja kauniks 2 Autor: Angeelika Kang
Kiudainete ja antioksüdantie poolest rikkad tomat ja aeduba on pandud ühte potti. Tulemuseks on kiire ja kerge hautis, mis maitseb nii isesesiva roana kui kana- või kalaroogade lisandina.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit

Keeda ube soolaga maitsestaud vees 3 minutit, kurna ja loputa külma veega. Jäta oad ootele.
Kuumuta õli ja või. Lisa hakitud šalottsibul ja küüslauguküüned ning kuumuta paar minutit. Lisa tomatid ja kuumuta 5 minutit. Lisa oad, maitsesta suhkru, soola ja pipraga ning kuumuta aeg-ajalt segades veel 10 minutit. Lisa hakitud basiilik ja tõsta tulelt. Raputa peale riivitud juust ja serveeri.

NIPP: Kui kasutad värskeid tomateid, tükelda need ja lisa nagu tomatikonservgi, aga hauta segu kauem, kuni liigne vedelik on aurustunud.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kodukokk 10.jaan 2012 20:00
Ma riivisin veel natuke sidrunikoort sisse ja tiba sidrunimahla.
1