Argitoidud

Paneeritud aedoad

Keskmine hinne: 2.63 Allikas: Tudengitoidud Autor: Raili Mikk
Kui soovid, võid lisada ubadele ainult küüslauku ja riivsaia ära jätta või vastupidi. Ka riivitud juustu ja küüslauguga on superhea. Leia endale sobivad lisandid, oad ja või on kohustuslik!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks (umbes 10 minutit), aga jäta veidi krõmpsuvaks. Prae peeneks hakitud küüslauku võis keskmisel kuumusel paar minutit. Lisa oad ja kuumuta paar minutit. Siis lisa riivsai ja sega läbi. Kui majanduslik olukord lubab, serveeri riivitud Parma juustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lillu683 05.okt 2011 07:52
Kui ube 10 minutit keeta, siis nad küll krõmpsuvaks ei jää. 2-3 minutit ja kõik.
elina 10.sept 2011 11:08
tundub väga huvitav,lähen kohe proovima.
1