Argitoidud

Rohelised oad seesamiseemnete ja küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljaraamat Autor: Angeelika Kang
Maitsev soe köögiviljalisand iga roa juurde. Serveeri argi- või pidulaual kas kuumalt või toatemperatuurile jahtunult. Võid kasutada ka valmis küüslauguõli.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Rösti seesamiseemned kuival pannil õrnalt pruunikaks ja kalla kohe pannilt ära. Peenesta küüslauguküüned ja kuumuta oliiviõlis väiksel tulel 5 minutit. Puista oad keevasse vette ja hoia seal pärast uut keematõusmist veel paar minutit või kuni need on pehmed (kuid siiski meeldivalt krõmpsud). Kalla sõelale nõrguma, sealt aga suurde kaussi. Maitsesta soola ja soovi korral ka pipraga. Vispelda sidrunist pressitud mahl koos küüslauguõliga kastmeks ja lisa seesamiseemned. Kalla ubadele ning sega läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa