Argitoidud

Leivasupp õunaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tudengitoidud Autor: Raili Mikk
Leivasupi maitse üle ei tasuks küll välimuse järgi otsustada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda leib ja kalla peale külm vesi. Puhasta õun, lõika kuubikuteks ja lisa koos rosinatega leivale. Pane supp keema ja hauta madalal kuumusel, aeg-ajalt segades, 20 minutit, kuni õunatükid on pehmed. Lisa suhkur ja hauta veel 5 minutit. Vajadusel lisa vett. Serveeri jahtunult piima, vahu- või hapukoorega. Viib keele alla!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katrin 09.nov 2012 17:41
Tõesti väga hea!
Kessu 14.okt 2011 18:11
Väga hea:D Meie pere uus lemmik:)
1