Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjukartulid mojo-kastmega

Argitoidud

Ahjukartulid mojo-kastmega

Kaie Mei Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Tavalised ahjukartulid saavad nüüd uue kuue. Mojo-kaste saab eriti hea iseuhmerdatud vürtsidest.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kartul (jahune)
Rapsiõli või oliiviõli
Sool
KASTE
2 küünt Küüslauk
1 tl Köömen (peeneks uhmerdatud või jahvatatud)
1 tl Paprika (jahvatatud)
Tšilli
1 tl Punase veini äädikas
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
3 oksa Tüümian
Meresool (helbed)
Pese kartulid hoolikalt puhtaks. Tükelda siis sektoriteks ning sega kausis vähese õli ja soolaga. Vala ühe kihina ahjuplaadile ning küpseta kuldpruuniks ja pehmeks. Purusta küüslauk õli hulka. Lisa uhmris purustatud köömned ja teised maitseained. Sega kaste küpsekartulitega ning serveeri kas soojalt või jahtunult.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes