Argitoidud

Mesine ploomi-crumble

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Maru
Mesine purukate, hapukad intensiivsed ploomid ning külm hapukoor – kiiresti valmiv magustoit, mis palub enda kõrvale piimaklaasi ja paduvihma.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 12 portsjonit
Mudi jahu hulka külm või, suhkur, kaerahelbed ja laisalt hakitud sarapuupähklid. Poolita ploomid ning lao pannile, lõikepool üleval. Lisa pisut vett, mett ja apelsinikoort ning lase tasakesi keema tõusta. Kui ploomid on peaaegu pehmed, tõsta poolikud ahjuvormi, nirista peale mett ja puista üle puruga. Küpseta 35–40 minutit 200-kraadises ahjus või seni, kuni purukate on kuldpruun ning ploomid ahjupehmed ning mullitavad. Vahusta suhkrutega vahukoor või pigista külma hapukoort magustoidule. Nirista mett peale ning lase sügisel endasse valguda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa