Argitoidud

Kapsas ja porgand idamaises kastmes

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lisand sobib igasuguste lihatoitude kõrvale, aga võid seda kasutada ka vokipõhjana, kuhu lisa näiteks kanatükke.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit

1.  Lõika kapsas ja porgand ribadeks ning haki tšilli, sibul ja küüslauk.
2.  Pane kõik köögiviljad korraga pannile ja vala peale austrikaste.
3.  Kuumuta juurvilju veidi austrikastmes ja lisa seejärel sojakaste.
4.  Viimasena lisa riisiäädikas ja kuumuta juurvilju, kuni need on peaaegu küpsed, kuid siiski veidi krõmpsuvad.
5.  Haki roheline sibul ja sega enne serveerimist pannil köögiviljadega läbi.

SOOVITUS
* Maitset sobivad täiendama ingver ja laim. Samuti võid lisada seesamiseemneid.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa