Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kapsas ja porgand idamaises kastmes

Argitoidud

Kapsas ja porgand idamaises kastmes

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lisand sobib igasuguste lihatoitude kõrvale, aga võid seda kasutada ka vokipõhjana, kuhu lisa näiteks kanatükke.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk Valge peakapsas
1 tk Porgand
1 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
0.3 tk Tšilli
2 spl Austrikaste
1 spl Sojakaste
1 spl Riisiäädikas
2 vart Roheline sibul

1.  Lõika kapsas ja porgand ribadeks ning haki tšilli, sibul ja küüslauk.
2.  Pane kõik köögiviljad korraga pannile ja vala peale austrikaste.
3.  Kuumuta juurvilju veidi austrikastmes ja lisa seejärel sojakaste.
4.  Viimasena lisa riisiäädikas ja kuumuta juurvilju, kuni need on peaaegu küpsed, kuid siiski veidi krõmpsuvad.
5.  Haki roheline sibul ja sega enne serveerimist pannil köögiviljadega läbi.

SOOVITUS
* Maitset sobivad täiendama ingver ja laim. Samuti võid lisada seesamiseemneid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes