Argitoidud

Õhetavad ahjukartulid

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Ahjukartulid on üks jõuluaja sümbolitest.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Tükelda kartulid võrdse suurusega tükkideks. Sega need rasvainega kokku ning maitsesta soola, hakitud küüslaugu ja ürtidega.
2. Tõsta ahjuvormi ning küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit. Aeg-ajalt vala peale liha küpsetamisel tekkinud leent.
NIPP: Kuldse jume saad elektriahjus kartulitele ka nii, kui keedad kartuleid enne 10 minutit, segad siis küüslaugu, ürtide ja rasvainega ning küpsetad kuldseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa