Argitoidud

Lasteverivorst jõhvikatega ja kauboikartulid köömnetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
On sööjaid, kes praadi ilma kartulita ette ei kujuta.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit

Tükelda pestud koorega kartulid sektoriteks ja keeda kartulilohke 10 minutit, lase jahtuda. Sega toiduõli kuivatatud ürtidega. Lisa see jahtunud kartulitele ning sega korralikult läbi. Maitsesta soolaga ja küpseta ahjus 180C° juures 30 minutit, kuni kartulid muutuvad kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri koos ahjus krõbedaks küpsetatud verivorstidega.

SOOVITUS:
Eelkeetmine annab ahjukartulitele krõbedust ja värvi, aga kui sa ei soovi neid eelnevalt keeta, küpseta neid ahjus 10-15 minutit kauem.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa