Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mee-mandlikattega ahjufileelõigud ja punapeedisalat granaatõunaseemnetega

Argitoidud

Mee-mandlikattega ahjufileelõigud ja punapeedisalat granaatõunaseemnetega

Lia Virkus Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlased maitsed sobivad hästi suuretükiliste lihapraadide kõrvale.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
530 g Mee-mandlikattega ahjufilee (Rakvere)
1 tk Granaatõun
1 tk Punane sibul (väike)
1 dl Petersellilehed (hakitud)
KASTE
0.5 tk Sidrun (pressitud mahl)
0.25 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
500 g Peet (keedetud)
Tükelda punapeedid väikesteks kuubikuteks. Poolita granaatõun ja puhasta välja seemned. Koori ja haki punane sibul ja samuti petersell. Sega omavahel peet, petersell, sibul ja enamus granaatõuna seemneid. Sega kastmeained, vala peedisalatile ja sega kergelt läbi. Maitsesta vajadusel veel soola -pipra või sidrunimahlaga. Puista peale kõrvale pandud granaatõunaseemned. Küpseta ahjupraad vastavalt pakendil märgitud juhendile ning serveeri koos salatiga.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Jutsukene 16.jaan 2012 10:40
Salat saab maksimumpunktid! Sidruni asemel kasutasin balsamicot.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes