Argitoidud

Mee-mandlikattega ahjufileelõigud ja punapeedisalat granaatõunaseemnetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Mahlased maitsed sobivad hästi suuretükiliste lihapraadide kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda punapeedid väikesteks kuubikuteks. Poolita granaatõun ja puhasta välja seemned. Koori ja haki punane sibul ja samuti petersell. Sega omavahel peet, petersell, sibul ja enamus granaatõuna seemneid. Sega kastmeained, vala peedisalatile ja sega kergelt läbi. Maitsesta vajadusel veel soola -pipra või sidrunimahlaga. Puista peale kõrvale pandud granaatõunaseemned. Küpseta ahjupraad vastavalt pakendil märgitud juhendile ning serveeri koos salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jutsukene 16.jaan 2012 10:40
Salat saab maksimumpunktid! Sidruni asemel kasutasin balsamicot.
1