Argitoidud

Õllepraad punase kapsa salatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Mõnusalt krehvtine õllepraad maitseb hästi tummise kapsasalatiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika kapsas õhukesteks viiludeks. Tõsta kaussi ja lisa sidrunimahl, suhkur, äädikas, sool ja pipar. Tambi kapsast pudrunuiaga 3-4 minutit või kuni kapsas hakkab kaunilt läikima- eraldub mahla. Koori ja viiluta õhukeselt sibul, sega kapsa hulka. Lase salatil maitsestuda järgmise päevani. Sega vahetult enne serveerimist juurde hapukoor ja maitsesat vajadusel veel soola ja pipraga. Küpseta ahjupraad vastavalt pakendil märgitud juhendile ning serveeri koos salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa