Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õllepraad punase kapsa salatiga

Argitoidud

Õllepraad punase kapsa salatiga

Lia Virkus Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnusalt krehvtine õllepraad maitseb hästi tummise kapsasalatiga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
520 g Õllepraad (Rakvere)
0.75 dl Sidrunimahl
0.5 dl Demerara suhkur
1 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
1 tk Punane sibul (suur)
2 dl Hapukoor
800 g Punane kapsas
Lõika kapsas õhukesteks viiludeks. Tõsta kaussi ja lisa sidrunimahl, suhkur, äädikas, sool ja pipar. Tambi kapsast pudrunuiaga 3-4 minutit või kuni kapsas hakkab kaunilt läikima- eraldub mahla. Koori ja viiluta õhukeselt sibul, sega kapsa hulka. Lase salatil maitsestuda järgmise päevani. Sega vahetult enne serveerimist juurde hapukoor ja maitsesat vajadusel veel soola ja pipraga. Küpseta ahjupraad vastavalt pakendil märgitud juhendile ning serveeri koos salatiga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool