Argitoidud

Soolaseenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Kiire ja lihtne pirukas soolatud seentest.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kui kasutad sügavkülmutatud tainast siis pane taigen aegsasti sulama.
2. Kurna soolaseened vedelikust, loputa korralikult ning aseta puhtasse külma vette likku, et üleliigne sool eralduks. Vajadusel korda toimingut. Haki sibul, šampinjonid ja soolatud kukeseened. Aja pann kuumaks, prae peekon ja sibul, kuni sibul on klaasjas. Lisa juurde hakitud seened. Lõpuks lisa toorjuust ning sega ühtlaseks. Tõsta pann tulelt.
3. Kui tainas on sulanud, rulli see pisut õhemaks. Määri täidis poolele osale tainale ja tõsta täidiseta tainapool peale. Suru ääred korralikult kinni. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja küpseta 200 kraadini eelkuumutatud ahjus umbes 20-30 minutit või kuni pirukas on pealt kuldne.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa