Argitoidud

Lõhe-ceviche

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Oma Maitse Autor: Juuli Lill
Lapsed võivad ju piriseda, kui toorest kala pakutakse, aga suurtele see meeldib.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 2 tundi marineerimiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pigista kaussi laimimahl. Haki tšilli ja koriander peeneks, lisa laimile ning seejärel pigista juurde ka purustatud küüslauk. Riivi ingver ja pigista sealt mahl marinaadi. Lisa suhkur ja maitse järgi soola. Haki kala 1 cm suurusteks kuubikuteks ja pane kaussi. Vala peale marinaad. Kalatükid peaksid üleni vedelikus olema. Lase paar tundi tõmmata ja siis ongi ceviche söömiseks valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa