Argitoidud

Kartuliskoonid parmesani ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hommikusöök - hea päeva algus Autor: Raili Mikk
Šotlaste maailmakuulsad skoonid on üks paljudest võimalustest, kuidas kogu pere nädalavahetusel lihtsa vaevaga loetud minutite jooksul maast lahti saada. Singi, parmesani ja pune vastupandamatu lõhnabukett tirib teki alt välja viimase kui unimütsi!
Valmistusaeg: 20-40 min
Prae peekon pannil krõbedaks ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja tükeldatud või purutaoliseks massiks. Lisa riivitud kartulid, pune, tükeldatud peekon, Parmesani-kuubikud ja sool. Lisa nii palju piima, et tainas saaks tihe, kuid siiski pehme. Kummuta tainas jahusele tööpinnale ja rulli 1,5 cm paksuselt laiali. Tee ümmarguse vormiga umbes kümme 6 cm läbimõõduga pätsi. Tõsta skoonid ahjuplaadile, määri lahtikopitud munakollasega ja küpseta 220-kraadises ahjus 10–15 minutit.
Kogus 10 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Taavi 28.dets 2011 13:03
lihtne ja väga maitsev. Järgmine kord panene jahu natuke vähem, sest et kuivad tulid
1