Argitoidud

Külm avokaado-kurgisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
On suppe, mis sobivad ühtviisi hästi nii argiõhtusse oma lihta valmistusviisi pärast kui peolauale suurepäraste maitsekoosluste pärast.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese kurk ja porru, poolita avokaadod, eemalda kivid ja koor. Püreesta köögiviljad köögikombainis ja lisa jogurt, laimimahl ning 1 spl hakitud maitserohelist. Lisa vesi ja maitseained ning vahusta supp kohevaks. Seejärel tõsta supp mõneks minutiks sügavkülma.
Nõruta krevetid või vähisabad majapidamispaberil, puista üle karripulbriga ja sega läbi. Serveerimisel tõsta igasse taldrikusse supp, seejärel krevetid ja kaunista maitserohelisega. Soovi korral ja suvisel ajal võid supile lisada ka mõned jääkuubikud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa