Argitoidud

Koores haudunud muskaadised ahjukartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Hästi lihtne, kuid veidi teistmoodi moodus meie rahvusmugulat valmistada. Kes soovib eriti rikkalikke kartuleid, võib natuke enne ahjust väljavõtmist lisada riivitud juustu.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Laota kartulid ühtlase kihina ahjuvormi. Sega vahukoor ja piim ning kalla kartulitele. Tuhlid peaksid olema üleni koore-piimaseguga kaetud. Küpseta 140-kraadises ahjus 1,5 tundi. Tõsta kuumus 200 kraadini. Võta vorm korraks ahjust välja ning maitsesta soola-pipra ja muskaatpähkliga. Aseta umbes 30 minutiks tagasi ahju, et kartulivorm pealt pruunistuks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 09.veeb 2012 17:36
väga hea söök:) Aga minul see küll nii kaua ahjus ei olnud. Oli natukene üle tunni. Mina segasin kõik maitseained kohe piimasegu sisse. Siis nad jaotuvad ühtlasemalt ja kartulitele jääb ka maitse juurde.
1