Argitoidud

Mahlane köögivilja-juustupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Värske salatiga serveerides on ahjust tulnud pirukas suurepärane kõhutäide. Pikantsema maitse saamiseks võib mozzarella asendada vähema koguse valgehallitusjuustu või fetaga.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistus 20 min + ahjus 25 min

Sega tomatikaste ja purustatud küüslauguküüned. Rulli tainas õhukeseks, pane küpsetuspaberile ahjuplaadile, tõsta ääred umbes 1 cm üles. Torka tainas (v.a) ääred kahvliga läbi. Määri peale tomatikaste. Kata viilutatud juustu, seente, suvikõrvitsa ja tomatiga. Piserda peale oliiviõli ja palsamiäädikat. Raputa soola, pipart, punet ja peterselli. Küpseta 225-kraadises ahjus 20–25 minutit. Serveeri soojalt värske salatiga.
Kogus 6 inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kairi 17.aug 2012 11:43
uskumatult hea asi. Olen seda juba kaks korda teinud, pannud nii fetajuustu kui mozzarellat, tomatipasta päikesekuivatatud tomatitega ja superhea on- kõigile maitseb!
1