Argitoidud

Lillkapsa-forellivorm

Keskmine hinne: 3.86 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga Autor: Angeelika Kang
Vormiroog, milles võid lisaks lillkapsale kasutada ka teisi köögivilju, näiteks aurutatud spargelkapsast ja porgandit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika lillkapsas õisikuteks ning auruta või keeda soolakas vees peaaegu pehmeks. Lõika forellifilee suuremateks kuuubikuteks, maitsesta sidrunimahla, soola-pipraga. Kastme valmistamiseks sulata potis või, lisa jahu ja kuumuta umbes minut. Vala vähehaaval juurde piim, kastet pidevalt segades. Kuumuta segu, kuni see pakseneb. Vala juurde koor ja maitsesta hakitud tilli, soola ja mausta pipraga. Viimaks sega juurde riivitud juust. Lisa lillkapsaõisikud ja sega läbi. Aseta võitatud ahjuvormi põhjal forellitükid ning tõsta peale lillkapsasegu. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Serveeri keedetud või ahjukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa