Argitoidud

Tatraküpsised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tatrajahust saab kiiresti valmivad mõnusad küpsised. Soovi korral võid lisada hakitud pähkleid või šokolaadi.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistus 15 min + ahjus 15 min

Vahusta pehme või suhkruga, lisa munad ja piim, sega hulka jahu. Hõõru tainas ühtlaseks. Tõsta ahjuplaadi küpsetuspaberile väikesed pätsid. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.
Kogus 20-24 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Küpsised 29.okt 2014 14:19
Soovitan lisage suhkru asemel mett ja/või Danmera pruuni suhkrut. Lisandiks kasutasin rosinaid....megahead said.
Maris2 27.dets 2012 12:30
Kuigi ma tatart üldse ei söö, olid külas pakutud küpsised imehead!
maris 08.okt 2012 11:14
need ei ole siis ju tatrajahu kypsised kui tavalisega teha, kuskil ökopoes sain tartrajahust tehtuid, super head olid, ise proovinud teha veel ei ole, täna proovin :D
Getto 09.sept 2012 13:21
tatrajahu mul kahjuks küll ei ole, aga tahtmine neid küpsiseid teha on üli suur. kas saab ka tavalise jahuga teha?
Laura 21.juuli 2012 12:24
ma tegin esimene kord pähklite ja ?okolaadiga ja teine kord kirsside, vaarikate ja maasikatega. mõlemat moodi oli hea :)
Kati37 14.juuni 2012 22:23
Katsetasin köögis... Tatratan-
gust jahvatasin kohviveskiga jahu (isa kasvatab mul tatart, niiet kahju katsetada ei olnud). Küpsiste taigna jagasin mitmesse ossa ja lisasin erinevaid maitseid: mandlipuru, ?okolaadi, kookost ja üks ports tavalisi. Kõik olid väga-väga head. Kindlasti teen neid veel ja proovin veel eri maitseid. Kindlasti soovitan!
1