Argitoidud

Saiavorm maasikate ja rabarberiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Koduse mekiga magustoit. Saiavormi saad valmistada ühes suures vormis või väikestes portsjonivormides.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistusaeg 20 min + 12−15 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Koori rabarber ja tükelda. Puhasta maasikad ja tükelda. Kuumuta vein 2 sl suhkruga keemiseni, lisa rabarberitükid ja keeda 5 min. Võta tulelt ja jahuta. Lõika sai kuubikuteks, sega rabarberi ja tükeldatud maasikatega. Vala segu võiga määritud vormi(desse). Klopi munad lahti, sega koore ja ülejäänud suhkru, vanillsuhkru ja kaneeliga. Vala vormi(desse). Küpseta 200-kraadises ahjus väikesi vorme 12−15 min ja suurt vormi 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 26.mai 2015 10:45
Taimetoitlastele mõeldud rooagde all on toidutare.ee lehel mõeldud lihavabasid roogasid. Need sisaldavad ka mett jt selliseid aineid, mida veganid jt veel enam oma menüüd piiravad inimesed ei tarbi.
tähelepanek 25.mai 2015 15:29
Kuidas saab olla tegu taimetoitlastele mõeldud retseptiga kui see on rõõsk koor?
Siiri Kirikal 20.mai 2013 07:58
Ikka saab, mõni kodune mahl sobib ka.
Riita 14.mai 2013 20:26
Kas veini millegi mittealkohoolsega asendada saab?
1