Argitoidud

Mannavaht vaarikate või tikritega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Maru maitsev maailm Autor: Maru
Mannavaht! Oh, seda rõõmu, kui see ükskord valmis saab.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund jahtumiseks ja vahustamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pane vesi keema, lisa suhkur ja seejärel puista mulisevasse vette manna. Tikrid ja muud tugevad marjad lisa vette enne kui manna - nii jõuavad need pehmeks keeda. sellised marjad nagu vaarikad lisa juba paisunud mannale. Vahusta jahtunud vaht mikseriga, kuni mannavaht on kohev. Tõsta vaarikaselt või tikrite järele lõhnav mannavaht supikaussidesse ja serveeri külma piimaga, kurgirohu taevasiniste õite või mõne lisavaarikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kiisumiisu 26.nov 2012 14:02
nii magus fuuifuu
NAAJ 08.aug 2012 12:11
Manna kogus on tõesti väga, väga mööda. Mul tuli välja vaarika-mannapuder ja seegi ülipaks. Õige manna kogus 6 dl vee kohta oleks 0,8-0,9 dl mannat.
Shmee 07.aug 2012 20:45
Vee ja manna kogus on ikka väga mööda. Panin vett ikka poole rohkem juurde ja saan homme ja ülehomme ka veel seda vahtu süüa! Aga muidu tuli väga hea. (üks tärn siis selle pärast et kogused on valed)
1