Argitoidud

Jõhvikapüree mascarpone-vahuga

Keskmine hinne: 3.05 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Kerge ja marjadest pikantne magustoit, mille mahendamiseks sobib pehme ja kergelt kaneelimaitseline mascarpone-kreem. Kes armastab vürtse, lisagu ka veidi kardemoni ja nelki.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ jõhvikapüree jahtumiseks 30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Hauta jõhvikaid koos suhkruga kastrulis kaane all 10 minutit. Püreeri segu sauseguriga või suru läbi sõela. Jahuta ja maitsesta jõhvikalikööriga. Vahusta vahukoor. Sega toorjuust, tuhksuhkur ja kaneel. Lisa õrnalt segades vahukoor. Jaga jõhvikapüree kaussidesse ja tõsta peale mascarpone-vaht.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
handsup 14.jaan 2013 15:02
Tegin kreemi topelt koguse ja jõhvikapüreed veidi vähem, aga ikka jäi püreed üle. See oli ikka üsna hapu, vaevalt likööri lisaminegi oleks aidanud. Kasutasin ülejäänu verivorstide kõrvale.
arxitibi 01.jaan 2013 10:49
Jõhvikapüree tuli liigagi pikantne, osa süüst likööril. Sobiks pigem vastupidine olukord ehk mascarpone-vaht jõhvikapüreega. Või siis pigem jäätis vms.
1