Argitoidud

Riivjuustuga üleküpsetatud kartulid

Keskmine hinne: 5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Riivi juust, sega hakitud paprika, porrulaugu ja purustatud küüslauguga. Maitsesta soola ja pipraga. Poolita kartulid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning tõsta peale juustusegu. Küpseta 200ºC juures u 15 minutit.
 
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katjakene 20.juuli 2006 12:57
väga maitsev. lisasin veel külma kastme kaa .
Didi 10.juuli 2006 12:02
väga hea retsept. ainult porrot panin mina vähem (maitseasi muidugi) soovitan kindlasti, see on ülimaitsev!
elenora 18.nov 2004 13:37
Minu mehele väga maitses. Kuigi ta üldiselt kartulit ei armasta, siis seda tahab ta edaspidigi. Väga hea võimalus eelmisel päeval ülejäänud keedukartulid veel maitsvamaks muuta.
mircalla 08.sept 2004 00:23
aga kuhu see paprika laheb? ja palju see punkte annab? kas pean ise arvutama eraldi toiduainete jargi?
samrul 13.aug 2004 20:10
osta juustu, kõnni aeda, tee valmis, söö ja ole rahul (väga rahul)!
1