Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Magushapud kapsad õunaga

Argitoidud

Magushapud kapsad õunaga

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Lisand lihatoitudele.
Retsept
1 kg valget vōi punast peakapsast
50 g rasva vōi pekki
100 g hapusid ōunu vōi ½ kl haput marjamahla
soola
suhkrut
Lõika kapsas peenteks ribadeks. Sulata rasv, lisa kapsas ja hauta kaane all pehmeks, lisa riivitud õun kuumuta läbi. Maitsesta soola ja suhkruga.
 

KOMMENTAARID

Waggle 28.juuni 2010 19:36
Kui mahla pole, võib ka kerge äädikaga asendadada.
flööt 25.nov 2007 12:40
Suhkru asemel kasutasin mett. Ja pisut riivitud sibulat panin ka kohe alguses koos kapsastega. Hea kerge toit.
pihel22 30.dets 2006 17:39
Parima maitsega kapsad pühadelaual!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes