Argitoidud

Pannkoogitäidised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Heeringatäidis soolaste ülepannikookide jaoks. Valmistamisaeg määramata. Juustutäidis on tegelikult rohkem nagu kaste, millega koogid paksult üle määritakse ja seejärel rulli keeratakse ning ahjus üle küpsetatakse.

HEERINGATÄIDIS: Heeringafileed, sibul ja munad hakkida peeneks. Hakitud sibulat kuumutada võis, kuni see on klaasjas. Täidiseained segada, soojade pannkookide täitmiseks võib täidisele lisada veel võitükikesi.

JUUSTUTÄIDIS: Või sulatada pannil, lisada jahu ja kuumutada segades, kuni jahu on muutunud teraliseks. Lisada veidi piima, segada ühtlaselt, lisada ülejäänud piim. Keeta tasasel tulel kastet pidevalt segades u 15 minutit. Lisada lahtisegatud munakollased ja riivitud juust ning kuumutada segades, kuni juust on sulanud ja muna hüübinud (2-3 minutit). Lisada hakitud petersell ja täidis maitsestada.
Pannkookidele määrida u poole sentimeetri paksune täidisekiht, koogid keerata rulli ja panna äärega ahjupannile. Peale valada kuumutatud koor ja küpsetada praeahjus 220 kraadi juures 5-10 minutit.

Hea teada !
Heeringatäidis sobib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt pannkookide sisse keeratuna.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa