Argitoidud

Kapsakotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht Autor: Marit
Serveeritakse seene-, tomati-koorekastmega või hapukoorega.
Kapsas riivitakse, keedetakse veidi ja hautatakse vähese õli lisandusega pehmeks. Lisatakse juurde sool, jahu, riivsai nii, et saab taigen, millest kotlette vormida. Maitsestamiseks võib kasutada ürte. Kotletid veeretatakse riivsaias, praetakse õliga kuumal pannil. Serveeritakse seene-, tomati-koorekastmega või hapukoorega. Muide, kui kapsas on mahlane ja vajab tihendamist, siis võib lisada taignale ka 2-3 muna, seda siis alles jahtunud tainale.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mannu 19.juuli 2010 13:54
Lisasin maitseks ka praetud sibulaid, teeb huvitava maitse.:Y
1