Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kapsakotletid

Serveeritakse seene-, tomati-koorekastmega või hapukoorega.
Retsept
1 kg peakapsast
125 g rasva (õli)
veidi soola
50 g jahu
riivsaia
praadimiseks õli
Kapsas riivitakse, keedetakse veidi ja hautatakse vähese õli lisandusega pehmeks. Lisatakse juurde sool, jahu, riivsai nii, et saab taigen, millest kotlette vormida. Maitsestamiseks võib kasutada ürte. Kotletid veeretatakse riivsaias, praetakse õliga kuumal pannil. Serveeritakse seene-, tomati-koorekastmega või hapukoorega. Muide, kui kapsas on mahlane ja vajab tihendamist, siis võib lisada taignale ka 2-3 muna, seda siis alles jahtunud tainale.
 

KOMMENTAARID

Mannu 19.juuli 2010 13:54
Lisasin maitseks ka praetud sibulaid, teeb huvitava maitse.:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes