Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Õuna-kartulikotletid

Argitoidud

Õuna-kartulikotletid

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Õuna-kartulikotlettide lisandiks sobib hapukoor või soovikohased külmad kastmed. Praadimise asemel võib õunakotletid ka ahjus küpsetada. 
Retsept
portsjonile
600 g keedetud kartuleid
500 g õunu
1 dl nisujahu
2 muna
soola
jahvatatud valget pipart
praadimiseks toiduõli
Keedukartulid riivida jämedal riivil. Õunad koorida, seemnekojad lõigata ära ja viljaliha riivida jämedal riivil. Riivitud kartul ühendada riivitud õunaga, lisada lahtisegatud munad ja jahu ning segada ühtlaseks tainaks. Maitsestada. Vormida väikesed lamedad kotletid ja praadida kuumas rasvas mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveerida kuumalt, lisandiks hapukoort või soovikohaseid külmi kastmeid. Praadimise asemel võib õunakotletid ka ahjus küpsetada. Serveeri kuumalt.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree