Argitoidud

Õuna-kartulikotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Õuna-kartulikotlettide lisandiks sobib hapukoor või soovikohased külmad kastmed. Praadimise asemel võib õunakotletid ka ahjus küpsetada. 
Kogus: 4 portsjonit
Keedukartulid riivida jämedal riivil. Õunad koorida, seemnekojad lõigata ära ja viljaliha riivida jämedal riivil. Riivitud kartul ühendada riivitud õunaga, lisada lahtisegatud munad ja jahu ning segada ühtlaseks tainaks. Maitsestada. Vormida väikesed lamedad kotletid ja praadida kuumas rasvas mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveerida kuumalt, lisandiks hapukoort või soovikohaseid külmi kastmeid. Praadimise asemel võib õunakotletid ka ahjus küpsetada. Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa