Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aedoad rohelise võiga

Argitoidud

Aedoad rohelise võiga

Köögiviljad ja maitsetaimed
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud aedoad rohelise võiga.

20-40 min

Retsept
500 g aedoakaunu
80 g võid
soola
1 tl sidrunimahla
hakitud basiilikut
Aedoakaunad lõigata 3-4 cm pikkusteks tükkideks ning hautada 30 g võis nõrgas kuumuses umbes 15 minutit. Maitsestada soolaga. Ülejäänud või, sidrunimahl ja hakitud basiilik hästi segada, vormida rulliks ja hoida külmas. Enne serveerimist lõigata see neljaks ja panna iga portsjoni juurde.
 

KOMMENTAARID

Malle Karakull 19.mai 2005 16:34
Tõeliselt maitsev:) Aedoa asemel võib kasutada ka lõunamaiseid soolaube ja võid teen kindlasti ise mitte ei osta poest
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp