Argitoidud

Peekoniga praetud kabatšokid

Keskmine hinne: 5 Allikas: Soome
Peekoniga praetud kabatšokiviilud on sobiv lisand külmade või kuumade liharoogade juurde.
Kabatšokid pesta, kuivatada ja lõigata umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Sibul lõigata õhukesteks rõngasteks ja peekon ristipidi õhukesteks viiludeks. Kuumutada suur prae- või wokpann ja praadida peekoniviilud omas rasvas. Vähehaaval lisada sibularõngad ja purustatud küüslauk ning praadida pehmeks. Lisada kabatšokiviilud, keerata ja hautada kaane all, kuni need on pehmed, kuid tahked. Maitsestada soola ja valge pipraga. Vajadusel lisada praadimiseks õli. Kui peekon on väga rasvane, tuleks osa rasva ära kallata. Pakkuda külma või kuuma liharoaga. Sobib hästi ka külma singi-, prae- ja keelelõikudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elerand 08.aug 2009 14:21
Nii! Tulen just lõunalauast,kus osa lõunast oli siis praet.kabat?ok.Muut-
sin niipalju,et ennem kabat.pannile panemist,võtsin sibula pannilt ära,kartsin ,et kõrvetan äkki ära. Juurde sõin värskelt praetud kanakotlette ja tomatit.MMMHH:P.Olen kabat?okki siiani paneerinud ja kasutanud erinevaid maitseaineid,Ah täna kasut. ka Santa Maria sidrunpipart! Hoidi-
sena teen alati nn.meestemoosi,mis koosneb tomatist,sibulast,õu-
nast,nats.rosinaid ja maitse järgi sool,suhkur,pi-
par,vürts.Panen kuumalt 2-300g purkidesse ja seisab kenasti külmikus. Proovida tasub ikka!
1