Argitoidud

Üleküpsetatud kaalikapuder

Keskmine hinne: 4 Allikas: Targu talita
Üleküpsetatud kaalikapuder.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kaalikas koorida ja tükeldada. Kaalikatükid keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks, tampida pudruks, maitsestada värskelt jahvatatud valge pipra ja riivitud muskaatpähkliga. Lisada jahu, või ja piim ning segada ühtlaseks. Segada juurde muna, puder valada võitatud ahjuvormi. Puistata peale riivsaia ning küpsetada 200°C juures 30-40 minutit. Serveerida võib kas iseseisva sooja suupistena, lisandiks hapukoor või külm hapukoorekaste. Puder sobib ka hästi lisandiks lihatoitude juurde, eriti hästi lambaliha juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
el 06.veeb 2012 16:26
Eelarvamus oli suur, ent üllatavalt mõnus kerge roog tuli lõpuks välja. Muidugi meespere nõudis kohe midagi lihasemat kõrvale :)
v6ilill 18.märts 2009 14:03
nägin, kuidas Meie Annid sarnast valmistas. tekitas isu ja minu meelest lisati ka juustu peale. huvitav tundub.
1