Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-kapsavorm

Kapsas annab kartulivormile maheda maitse, parmesani juust aga pikantsust. Serveeri lihatoitude juurde.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1.5 kg kartulid
700 g Valge peakapsas
1.5 dl piim
50 g või
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
1 kimp Murulauk
50 g riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
Kuumuta ahi 225°C-ni. Keeda või auruta tükeldatud kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Teises potis keeda ribadeks lõigatud kapsast soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Kuumuta kastrulis piim, pool võist, sool, pipar, muskaat ja hakitud murulauk. Tambi kartulid pudrunuiaga pudruks ja vala juurde piimasegu. Sega ühtlaseks. Sega juurde nõrutatud kapsas. Vala segu võitatud vormi ja aseta peale ülejäänud võitükikesed. Puista peale juust ning küpseta 20 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke