Argitoidud

Kartuli-kapsavorm

Keskmine hinne: 1.72 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga
Kapsas annab kartulivormile maheda maitse, parmesani juust aga pikantsust. Serveeri lihatoitude juurde.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 225°C-ni. Keeda või auruta tükeldatud kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Teises potis keeda ribadeks lõigatud kapsast soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Kuumuta kastrulis piim, pool võist, sool, pipar, muskaat ja hakitud murulauk. Tambi kartulid pudrunuiaga pudruks ja vala juurde piimasegu. Sega ühtlaseks. Sega juurde nõrutatud kapsas. Vala segu võitatud vormi ja aseta peale ülejäänud võitükikesed. Puista peale juust ning küpseta 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa