Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartulipuder

Argitoidud

Kartulipuder

Liharaamat
PrindiSoovita sõbrale
Kartulipüreed võid maitsestada ka praetud sibula ja/või seentega.

20-40 min

Retsept
250 g kartulid
0.5 tl sool
0.5 sl või
25 g (köögiviljad)
Purusta soojad keedetud kartulid kartulitambi abli (mitte mikseriga!), maitsesta soola ja sulatatud võiga. Soovi korral võid keeta koos kartulitega ka köögivilja, nii saad kartuli-köögiviljapüree. Või maitsestada kartulipüree praetud sibula ja/või seentega. Võid lisada maitse järgi hakitud murulauku, rukolasalatit või tilli. Valikuvõimalusi jätkub!

KOMMENTAARID

eliise 13.juuni 2012 09:55
see on kartuli puder mitte püree , püreed tehakse sooja piima ja sooja võiga .
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke