Argitoidud

Riis lillkapsaga

Keskmine hinne: 5 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Hautatud riis lill- või rooskapsaga.
Riis kuumutatakse rasvas klaasjaks, lisatakse hakitud sibul, porgand ja petersellijuur, segatakse hästi läbi. Peale kallatakse soolaga maitsestatud keev vesi ja asetatakse väiksemateks õisikuteks jaotatud lillkapsad või terved rooskapsad. Kapsastele puistatakse veidi soola ja maitseaineid. Kaetakse raske kaanega ja hautatakse nõrgal tulel segamata 20-25 minutit. Või kuumutatakse helekollaseks, selles praetakse riivsai, mis tõstetakse lauale antavale toidule. Peale puistatakse riivitud juust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tammekad 15.veeb 2010 16:04
lillkapsast hautatakse ka nii kaua ????
Julia 24.apr 2005 11:18
taitsa hea
1