Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalafrikadellid

Kalafrikadellid sobivad lisandiks mitmesugustele kalasuppidele.

20-40 min

Retsept
200 g kalafilee
2 viilu tahke sai
4 sl piim või vesi
1 tk muna
sool
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Meliss
(või)
Nahata ja luudeta kalafilee aetakse läbi hakkmasina, segatakse piimas leotatud saiaga ja aetakse veel kord läbi hakkmasina. Maitsestatakse soola ja riivitud muskaatpähkli või melissiga. Kui frikadellid valmistatakse rasvavaesemast kalast (tursk jt.), võib hakkmassile lisada veidi sulatatud võid. Seejärel klopitakse mass hästi sitkeks, siis püsivad frikadellid paremini koos. Märgade kätega vormitakse väikesed sõrmetostasuurused frikadellid ja keedetakse supis või soolaga maitsestatud vees. Kalafrikadellid on lisandiks mitmesugustele kalasuppidele.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga