Argitoidud

Kalafrikadellid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Kalafrikadellid sobivad lisandiks mitmesugustele kalasuppidele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Nahata ja luudeta kalafilee aetakse läbi hakkmasina, segatakse piimas leotatud saiaga ja aetakse veel kord läbi hakkmasina. Maitsestatakse soola ja riivitud muskaatpähkli või melissiga. Kui frikadellid valmistatakse rasvavaesemast kalast (tursk jt.), võib hakkmassile lisada veidi sulatatud võid. Seejärel klopitakse mass hästi sitkeks, siis püsivad frikadellid paremini koos. Märgade kätega vormitakse väikesed sõrmetostasuurused frikadellid ja keedetakse supis või soolaga maitsestatud vees. Kalafrikadellid on lisandiks mitmesugustele kalasuppidele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa