Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aedoad hapukoorekastmes

Argitoidud

Aedoad hapukoorekastmes

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Selliselt valmistatud aedoad sobivad nii iseseisvaks eineks kui ka lihatoitude lisandiks.

20-40 min

Retsept
800 g Aeduba ehk Türgi uba
1 sl jahu
1 dl hapukoor
sool
suhkur
õunaäädikas
vesi
2 sl hakitud maitseroheline
Aedoakaunad puhastada ja keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Keeduvesi valada ära, lisada veidi suhkrut ja vähese veega segatud jahu, lasta keema tõusta. Lõpuks lisada hapukoor ning maitse järgi õunaäädikat. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

LinMaa 16.aug 2006 17:23
jahu pole vajagi, ainult hapukoort
leandra23 25.mai 2006 16:44
Väga hea.Võib ka tulise,/ hea oleks värske kartuliga/ süüa.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool