Argitoidud

Täidetud suvikõrvitsad

Keskmine hinne: 5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kasuta selles itaaliapärases vormiroas võimalikult väikesi suvikõrvitsaid, nii jääb tulemus hõrgum. Serveeri lisandina liha- või kalaroogade kõrvale või iseseisva toiduna.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese suvikõrvitsad, lõika pikuti pooleks ja kaabi lusikaga sisu välja. Haki sisu peenemaks ning sega kausis riivitud parmesani, riivsaia, peterselli ja munaga. Maitsesta soola ja musta pipraga ning lisa hakitud küüslauguküüs. Täida suvikõrvitsad seguga. Kuumuta ahi 200°C-ni. Tomatikastme tegemiseks sulata pannil või ja lisa hakitud sibul. Kuumuta veidi ning lisa tomatipüree ja vesi. Maitsesta soola-pipraga. Vala tomatikaste ahjuvormi ning tõsta peale täidetud suvikõrvitsad. Küpseta rooga ahjus 25 minutit. Serveeri soojalt või leigelt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nipi 18.mai 2009 23:03
Väga maitsvad!
jutita 25.juuli 2008 07:37
Täidaks ise ka aga oma aias veel pole ja poest ei raatsi osta.
1