Argitoidud

Kartuliklimbid köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.24 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Kartuliklimbid on traditsiooniline eesti toit. Neid võib pakkuda nii supis kui ka soojade köögiviljade või värske salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Suru kartulid kahvliga katki. Lisa jahu ja muna ning maitsesta soola-pipraga. Sega ühtlaseks. Vormi tainast sõrmepaksune toru ja lõika umbes 3 cm pikkusteks juppideks. Lase soolaga maitsestatud vesi keema ja keeda klimpe 4 minutit (kuni need tõusevad pinnale). Võta klimbid vahukulbiga veest välja. Pane kuumutatud pannile õli ja prae kergelt peeneks hakitud küüslauku. Lisa kartulikilimbid ning prae neid veidi koos küüslauguga. Puhasta paprikad seemnetest ja lõika ribadeks. Haki sibul. Pane paprikad koos sibulaga praadima. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel aseta taldrikule kõigepealt köögiviljad ning sinna peale kartuliklimbid. Kaunista roheliste sibulavartega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M. 08.mai 2015 21:22
Maitsev! Kartuliklimbid tulid eriti head. :)
1