Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Maroko kaalikaroog mee ja ingveriga

Argitoidud

Maroko kaalikaroog mee ja ingveriga

Kodu & Aed
PrindiSoovita sõbrale
Praetud kaalikaroog selleri ja kõrvitsaga. Ingver ja mesi annavad mõnusalt sooja ja energiat, mida me talvel hädasti vajame.
Retsept
0.5 tk Kaalikas
0.125 tk Juurseller
1.5 cm tükk Ingver
0.5 sl mesi
1 küünt Küüslauk
1 sl seesamiseemned
Sidrunimahl
praadimiseks õli
Rosmariin
200 g Kõrvits
Puhasta ja koori kaalikas, seller, kõrvits, ingver ja küüslauk. Lõika kaalikas ning ingver ribadeks, seller viiludeks, kõrvits sektoriteks ja küüslauk pikiviiludeks. Prae köögivilju kolmes satsis. Esiteks selleriviilud (ohtras õlis). Pane kaussi. Siis prae ingveri- ja kaalikaribad ning pool viilutatud küüslaugust. Prae 8-10 minutit, kuni kaalikas on poolpehme, lisa mesi, sidrunimahl (ühe inimese kohta veerandi sidruni mahl) ja seesamiseemned. Prae veel paar minutit, lisa hakitud rosmariin ja kalla sellerite hulka. Prae kõrvitsad madalamal kuumusel mõlemalt poolt pruuniks, lisa küüslauk ja hakitud rosmariin. Prae veel paar minutit ning lisa kaalikale ja sellerile. Maitsesta soolaga ja sega kogu kupatus läbi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp