Argitoidud

Maroko kaalikaroog mee ja ingveriga

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Kodu & Aed
Praetud kaalikaroog selleri ja kõrvitsaga. Ingver ja mesi annavad mõnusalt sooja ja energiat, mida me talvel hädasti vajame.
Puhasta ja koori kaalikas, seller, kõrvits, ingver ja küüslauk. Lõika kaalikas ning ingver ribadeks, seller viiludeks, kõrvits sektoriteks ja küüslauk pikiviiludeks. Prae köögivilju kolmes satsis. Esiteks selleriviilud (ohtras õlis). Pane kaussi. Siis prae ingveri- ja kaalikaribad ning pool viilutatud küüslaugust. Prae 8-10 minutit, kuni kaalikas on poolpehme, lisa mesi, sidrunimahl (ühe inimese kohta veerandi sidruni mahl) ja seesamiseemned. Prae veel paar minutit, lisa hakitud rosmariin ja kalla sellerite hulka. Prae kõrvitsad madalamal kuumusel mõlemalt poolt pruuniks, lisa küüslauk ja hakitud rosmariin. Prae veel paar minutit ning lisa kaalikale ja sellerile. Maitsesta soolaga ja sega kogu kupatus läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa