Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-suitsukalkunikotletid banaaniga

Argitoidud

Kartuli-suitsukalkunikotletid banaaniga

Kartuliraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-suitsukalkunikotletid, millesse on lisatud banaani, sobib süüa nii hapukoore kui ka pohlamoosiga. Samuti võib neid kasutada praelisandina vaatamata sellele, et kookides on juba suitsukalkuniliha. Suitsukalkuni võib asendada ka kanalihaga.

20-40 min

Retsept
2.5 tk keedetud kartul
150 g suitsukalkuniliha
0.5 tk (väiksem) Banaan
0.5 sl jahu
0.5 tl Sidrunimahl
1 sl taluvõi
1 sl õli
Sool
Must pipar
Petersellilehed
0.5 tk Sibul
Vajuta kartulid kausis kahvilga puruks. Samamoodi peenesta ka banaan. Haki suitsukalkuniliha ja sibul. Prae sibulat kergelt võis. Sega kartuli- ja banaanimass, sibul, suitsukalkuniliha ja sidrunimahl ühtlseks massiks. Pane maitseks natuke soola ja pipart ning sega juurde maitserohelist. Jaga mass osadeks ( ühele sööjale 4 kooki ). Tee käed jahuseks ja vormi väikesed kotletid. Prae kotlette pannil õlis mõlemalt poolt. Serveeri soojalt, kaunistades koogid peterselliga ja pakkudes kõrvale hapukoort.

KOMMENTAARID

pippi 13.nov 2010 09:32
Väga hea!:Y:Y:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes