Argitoidud

Kartuli-suitsukalkunikotletid banaaniga

Keskmine hinne: 5 Allikas: Kartuliraamat
Kartuli-suitsukalkunikotletid, millesse on lisatud banaani, sobib süüa nii hapukoore kui ka pohlamoosiga. Samuti võib neid kasutada praelisandina vaatamata sellele, et kookides on juba suitsukalkuniliha. Suitsukalkuni võib asendada ka kanalihaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Vajuta kartulid kausis kahvilga puruks. Samamoodi peenesta ka banaan. Haki suitsukalkuniliha ja sibul. Prae sibulat kergelt võis. Sega kartuli- ja banaanimass, sibul, suitsukalkuniliha ja sidrunimahl ühtlseks massiks. Pane maitseks natuke soola ja pipart ning sega juurde maitserohelist. Jaga mass osadeks ( ühele sööjale 4 kooki ). Tee käed jahuseks ja vormi väikesed kotletid. Prae kotlette pannil õlis mõlemalt poolt. Serveeri soojalt, kaunistades koogid peterselliga ja pakkudes kõrvale hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pippi 13.nov 2010 09:32
Väga hea!:Y:Y:Y
1