Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-suitsukalkunikotletid banaaniga

Argitoidud

Kartuli-suitsukalkunikotletid banaaniga

Kartuliraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-suitsukalkunikotletid, millesse on lisatud banaani, sobib süüa nii hapukoore kui ka pohlamoosiga. Samuti võib neid kasutada praelisandina vaatamata sellele, et kookides on juba suitsukalkuniliha. Suitsukalkuni võib asendada ka kanalihaga.

20-40 min

Retsept
2.5 tk keedetud kartul
150 g suitsukalkuniliha
0.5 tk (väiksem) Banaan
0.5 sl jahu
0.5 tl Sidrunimahl
1 sl taluvõi
1 sl õli
Sool
Must pipar
Petersellilehed
0.5 tk Sibul
Vajuta kartulid kausis kahvilga puruks. Samamoodi peenesta ka banaan. Haki suitsukalkuniliha ja sibul. Prae sibulat kergelt võis. Sega kartuli- ja banaanimass, sibul, suitsukalkuniliha ja sidrunimahl ühtlseks massiks. Pane maitseks natuke soola ja pipart ning sega juurde maitserohelist. Jaga mass osadeks ( ühele sööjale 4 kooki ). Tee käed jahuseks ja vormi väikesed kotletid. Prae kotlette pannil õlis mõlemalt poolt. Serveeri soojalt, kaunistades koogid peterselliga ja pakkudes kõrvale hapukoort.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga