Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kõrvitsakaste tomatiga

Argitoidud

Kõrvitsakaste tomatiga

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Kaste sobib kala- ja linnuliha või vasikaprae juurde. Võib serveerida nii külmalt kui ka soojalt.
Retsept
portsjonile
500 g Kõrvits
1 sl Või
3 tk Tomat
2 sl hakitud münt
Valge pipar
suhkur
Sool
Kõrvits puhastada ja lõigata kangideks, puistata üle soolaga ja lasta 20 minutit seista, seejärel nõrutada. Või sulatada ja kuumutada selles kõrvitsakange umbes 10 minutit. Lasta veidi jahtuda. Tomatid koorida, lisada kõrvits ning püreerida. Mündilehed hakkida peeneks ja lisada köögiviljapüreele. Kaste maitsestada. Kastet sobib serveerida nii külmalt kui ka soojalt. Viimasel juhul tuleb kaste läbi kuumutada. Kaste sobib kala- ja linnuliha või vasikaprae juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp