Argitoidud

Kõrvitsakaste tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Kaste sobib kala- ja linnuliha või vasikaprae juurde. Võib serveerida nii külmalt kui ka soojalt.
Kogus: 1 portsjon
Kõrvits puhastada ja lõigata kangideks, puistata üle soolaga ja lasta 20 minutit seista, seejärel nõrutada. Või sulatada ja kuumutada selles kõrvitsakange umbes 10 minutit. Lasta veidi jahtuda. Tomatid koorida, lisada kõrvits ning püreerida. Mündilehed hakkida peeneks ja lisada köögiviljapüreele. Kaste maitsestada. Kastet sobib serveerida nii külmalt kui ka soojalt. Viimasel juhul tuleb kaste läbi kuumutada. Kaste sobib kala- ja linnuliha või vasikaprae juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa