Argitoidud

Kalkuni-läätsepada

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihtsad asjad, head maitsed. 
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta õlis.
2. Lõika liha suupärasteks tükkideks ja lisa pannile. Pruunista kergelt.
3. Viiluta varsseller ja lisa pannile.
4. Vala pannile puljong ja lisa läätsed.
5. Sega läbi ja hauta mõõdukal tulel kaane all umbes tund aega.
6. Serveerimisel puista peale hakitud peterselli.

SOOVITUS
* Rooga sobib hästi nii linnuliha- kui ka köögiviljapuljong.
* Samade komponentidega võid valmistada ka supi, kuid siis lisa puljongit rohkem. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 10.jaan 2013 16:12
Vunc: kana tuleb muidugi esimesena meelde, aga küülik, taine veiseliha jne on kõik head. Aga selle jutu peale ikka improviseerige ka :)
Vunc 10.jaan 2013 11:40
Tundub igati ahvatlev, kuid küsimus: Kas kalkuniliha asemele sobib kasutada mõnd teist liha? Millist näiteks? ... või tuleb ise improviseerida? :)
1