Argitoidud

Vahemerepärane läätsesalat

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Läätsedele meeldib maitsestamine. 
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda läätsed peaaegu pehmeks ja kurna.
2. Maitsesta läätsed ühe supilusika veiniäädika, soola ja pipraga ning lase maha jahtuda.
3. Keeda kuskuss soolaga maitsestatud vees. Valminud kuskussi hulka sega supilusikas oliiviõli. Lase ka kuskussil jahtuda.
4.  Haki münt ja küüslauk peeneks, viiluta kurk ja poolita tomatid.
5. Ühenda omavahel kuskuss, läätsed ja köögiviljad ning murenda salatisse fetajuust.
6. Sega kastmeks ülejäänud veiniäädikas, oliiviõli, pipar ja sool ning sega salati hulka.

SOOVITUS
* Lase salatil enne serveerimist natuke aega (umbes pool tundi) maitsestuda.
* Kui salat tundub liiga kuiv, võid eraldi serveerida oliiviõlist ja veiniäädikast segatud kastet, mida igaüks saab lisada endale sobivas koguses. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jimminy 31.märts 2015 12:48
Kuidagi võõras ja kahtlane tuli. Mündi ja Rukola maitse käis üle. :)
carin 30.märts 2013 10:44
c
1