Argitoidud

Ricotta-spinatitäidisega pannkoogid

Keskmine hinne: 4 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Sellised kompsud sobivad oma efektse välimusega kasvõi peolauale. Kusjuures need saab eelnevalt valmis teha ja külaliste saabudes ahjus üles soojendada. Kõrvale võid pakkuda tomati- või hapukoorekastet.
Kogus: 4 portsjonit

Kuumuta spinatilehed kergelt võis läbi. Sega taina ained ühtlaseks, lisa 0,5 dl spinatit. Sega ülejäänud spinat ricotta hulka. Lisa ka riivitud parmesan, muna ja hakitud basiilik. Maitsesta täidis soola, pipra, muskaatpähkli, Cayenne’i pipra ja purustatud küüslauguga. Küpseta suured pannkoogid ja lase jahtuda. Jaga täidis pannkookidele ja keera kompsuks, seo murulauguga kokku. Kuumuta kompse 200-kraadises ahjus 10–15 minutit.

Kogus 8 kooki.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa