Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ricotta-spinatitäidisega pannkoogid

Argitoidud

Ricotta-spinatitäidisega pannkoogid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sellised kompsud sobivad oma efektse välimusega kasvõi peolauale. Kusjuures need saab eelnevalt valmis teha ja külaliste saabudes ahjus üles soojendada. Kõrvale võid pakkuda tomati- või hapukoorekastet.
Retsept
portsjonile
TAINAS
2 dl Piim
2 dl Mineraalvesi
2 dl Nisujahu
3 tk Muna
0.5 tl Sool
Õli (praadimiseks)
TÄIDIS
200 g Beebispinat
1 sl Või
250 g Ricotta
0.5 dl Parmesan (riivitud)
1 tk Muna
Basiilik
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Cayenne´i pipar
2 küünt Küüslauk
Murulauk (sidumiseks)

Kuumuta spinatilehed kergelt võis läbi. Sega taina ained ühtlaseks, lisa 0,5 dl spinatit. Sega ülejäänud spinat ricotta hulka. Lisa ka riivitud parmesan, muna ja hakitud basiilik. Maitsesta täidis soola, pipra, muskaatpähkli, Cayenne’i pipra ja purustatud küüslauguga. Küpseta suured pannkoogid ja lase jahtuda. Jaga täidis pannkookidele ja keera kompsuks, seo murulauguga kokku. Kuumuta kompse 200-kraadises ahjus 10–15 minutit.

Kogus 8 kooki.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes