Argitoidud

Pärmitainast köögiviljapannkoogid

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Toitvad suured pannkoogid sisaldavad peekonit ja köögivilju, mida võib lisada oma maitse järgi. Küpseta pigem nõrgemal temperatuuril, et köögivili jõuaks pehmeneda. Soovi korral võib serveerida näiteks hapukoorekastmega.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ kerkib 1 tund

Lahusta pärm 1 dl käesoojas vees. Lisa 2 dl piima ja sega hulka 4 dl jahu. Kata kauss rätikuga ja lase 30 min kerkida. Sulata või ja lase enne tainale lisamist jahtuda. Eralda munakollane ja -valge. Lisa tainale munakollane, või, sool, suhkur ja jahvatatud paprika. Lisa vähehaaval ülejäänud jahu ja käesoe piim. Lase tainal uuesti 30 min kerkida. Sega hulka õli ja vahustatud munavalge. Puhasta ja haki köögiviljad. Lõika peekon väikesteks tükkideks. Kuumuta õli suurel pannil ja vala sinna õhukese kihina tainas. Tõsta peale tükeldatud köögiviljad ja peekon, küpseta ühelt poolt kuldpruuniks, keera ümber ja riputa peale riivjuustu. Küpseta teiselt poolt kuldpruuniks.

 

Kogus 8 suurt pannkooki.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa