Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanatäidisega maisitortiljad

Argitoidud

Kanatäidisega maisitortiljad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Terava kanatäidisega maisipannkoogid täidavad korralikult kõhtu. Tortiljad võid varem valmis küpsetada ja enne serveerimist koos täidisega ahjus üles soojendada.

20-40 min

+ paisub 30 min + ahjus 10 minutit

Retsept
portsjonile
TORTILJAD
1.5 dl Maisijahu
1.5 dl Nisujahu
0.5 tl Sool
5 dl Vesi
2 tk Muna (suur)
Õli (praadimiseks)
KANATÄIDIS
2 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
1 sl Või
400 g Kanafilee
800 g (2 purki) Purustatud tomatid
1 tl Tšilli (hakitud)
Koriander (värske)
1 dl Rosinad (heledad)
1.5 dl Mandlid (hakitud)
Sool
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Sega jahud ja sool, klopi hulka vesi ja munad. Jäta tainas pooleks tunniks paisuma. Prae suured õhukesed pannkoogid. Haki sibulad ja küüslauk peeneks. Kuumuta õlis või võis pehmeks ja läbipaistvaks. Lisa hakitud tšilli ja kuumuta läbi. Lõika kanafileed kuubikuteks, pruunista koos sibulaga ja lisa purustatud tomatid. Maitsesta hakitud koriandriga. Lisa rosinad. Hauta kaane all 10 min. Rösti jämedalt hakitud mandlid kuival pannil ja sega kanatäidisesse. Jaga täidis pannkookidele, keera rulli, tõsta ahjuvormi ja kuumuta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Soovi korral serveeri hapukoorega.

Kogus 8 tortiljat.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes